Nöjda kunder


Caroline Mansell webbCaroline Mansell på Colosseumkliniken i Trelleborg

GUM Original White är den enda tandkräm med whiteningeffekt jag kan rekommendera. Andra whitening tandkrämer har en alldeles för stor slipeffekt som orsakar skador på emalj och tandborsthalsar.

Jag är född skeptiker men här blev jag efter en tids utvärdering rejält överbevisad och glad över att GUM Original White fungerar så bra. Tack vare tandkrämens unika sammansättning så löses missfärgningar upp, dessutom får tänderna ett skyddande lager som motverkar nya angrepp. Skonsamt och effektivt har många av mina patienter fått stor hjälp. Desto större missfärgningar desto bättre resultat. De av mina patienter som varit här för en grundlig rengöring och sedan använder GUM Orignal White regelbundet har lika fina tänder när de kommet hit ett halvår senare, och det är ett riktigt bra resultat.
Ett extra plus är att GUM Original White har en god smak som gör den behaglig att använda. Jag är jättenöjd!

CAROLINE MANSELL

tandhygienist på Colosseumkliniken i Trelleborg.

 

Elisabeth Glännestrand på Dente Cura Elisabeth i Örebro

Tidigare har jag har inte upplevt någon tandkräm som är så djuprengörande och effektiv mot missfärgningar som GUM Original White. Helt utan grova slipkorn ger den speciella sammansättningen av Silica naturligt vita tänder med en jämnare och naturligt vit emaljfärg. Även till de patienter som bleker sina tänder brukar jag rekommendera GUM Original White för att motverka nya missfärgningar och förlänga intervallet till nästa blekning. Till skillnad mot regelbunden blekning som torkar ut emaljen och på sikt skadar tänderna är en av alla fördelar med GUM Original White att du tryggt kan använda den varje dag, år ut och år in. Inga problem. Andra viktiga egenskaper med GUM Original White är att den har en bra fluorhalt och god smak som uppmuntrar till att den används. Jag brukar även rekommendera mina patienter, speciellt de som röker och dricker kaffe, att använda munsköljen från GUM Original White för att underhålla och ge ett extra skydd mot missfärgningar. Ha en flaska stående på jobbet så att du kan ta en liten skölj efter lunchen eller fikat. En mycket bra kombination till tandkrämen från Original White som garanterat ger dig naturligt vita tänder både skonsamt och effektivt. Ett resultat som jag tydligt har märkt på mina patienter.

Mina råd till STARKA och naturligt VITA tänder:

• Noga rengöring morgon och kväll med en mjuk tandborste och en mild tandkräm med lite slipeffekt som GUM Original White.

• Tänk på vad du äter och dricker. Om du har tendens att lätt få tandsten så gå ett par gånger om året till tandvården för rengöring.

• Använd gärna en eltandborste som är effektiv och minimerar risken för tandborstskador.

• Använd även munsköljen från GUM Original White som innehåller vitaminer och ger en extra skyddande effekt mot syraskador.
En mycket bra kombination till tandkrämen.

 

Munsköljen från GUM Original White är ett mycket bra komplement till deras tandkräm .”

”GUM Original White använder du med fördel varje dag, år ut och år in.”

”GUM Original White har en bra fluorhalt och är skonsam mot tänder och tandkött.”

”Mina patienter är jättenöjda med GUM Original White.”

”Ingen annan tandkräm går ner på djupet och tar bort missfärgningar så effektivt och skonsamt som GUM Original White.”

”GUM Original White är inte bara effektiv och skonsam, den smakar gott också.”

”Med GUM Original White får du en jämnare och naturligt vit emaljfärg.”

”För de som bleker sina tänder är GUM Original White perfekt för att motverka nya missfärgningar och förlänga intervallet till nästa blekning.”

 ELISABETH GLÄNNESTRAND,

tandhygienist på Dente Cura Elisabeth i Örebro

 

 

Sedan tonåren har jag haft stora problem med beläggningar på mina tänder. Trots att jag alltid tagit god hand om mina tänder, varken röker eller snusar och inte dricker kaffe eller vin så har problemet förföljt mig. Två gånger om året har jag även gått till tandvården för att få tänderna professionellt rengjorda, men efter 1-2 månader är beläggningarna tillbaka. Under alla år har jag varit medveten om hur oattraktiva mina tänder sett ut och när jag har skrattat/lett har det alltid varit på ett sätt som döljer tänderna så mycket som möjligt. Givetvis har jag följt alla tips från tandhygienister och tandläkare med att använda tandtråd, munvatten, eltandborste och en mängd olika tandkrämer. Men ingenting har hjälpt och fläckarna har bestått!

För ett halvår sedan var jag på nytt hos tandvården för en rengöring och polering och denna gång var det en ny tandhygienist som tipsade mig om GUM Original White. Jag var oerhört skeptisk efter alla mina tidigare misslyckade försök med tandkrämer som inte höll vad de lovade. Men tandhygienisten stod på sig så på vägen hem i ett apotek köpte jag tandkräm och en flaska munskölj från GUM Original White. Vilken tur, för när jag nu åter besökte min tandhygienist var mina tänder lika rena och fina som sist. Inga missfärgningar. Jag är otroligt tacksam! Nu kan jag skratta och le på ett naturligt sätt. Tack så mycket!

 

”Tack vare GUM Original White kan jag nu skratta och le på ett naturligt sätt.”

”Tidigare hjälpte ingenting mot mina missfärgningar. Med GUM Original White är problemen med beläggningar borta.”

”Jag är otroligt tacksam för den hjälp som GUM Original White gett mig.”

”Tack vare GUM Original White håller sig mina tänder rena och fina.”

”Nu kan jag skratta och le på ett naturligt sätt.”

”Nu kan jag skratta och le på ett naturligt sätt tack vare GUM Original White.”

Tobias 30 år 

 

Anette Pettersson_4 webb

Äntligen har jag hittat en tandkräm som ger vitare tänder på ett säkert sätt. Tidigare har jag undvikit whitening tandkrämer då de har haft allt för stor slipeffekt med risk för skador på emaljen. Men med GUM Original White känner jag mig trygg. Under ett par år har hela familjen dagligen använt deras tandkräm och ingen av oss har problem med missfärgningar. Även våra tonåringar som kanske extra mycket påverkas av omvärlden och dess skönhetsideal med knallvita tänder är nöjda när de står framför spegeln och smilar upp sig. Nöjda barn är lika med nöjd mamma. Att GUM Original White dessutom smakar gott gör inte saken sämre.

”Enkelt och tryggt ger GUM Original White fina och friska tänder.”

”Att GUM Original White smakar gott gör inte saken sämre.”

”Med GUM Original White känner jag mig trygg.”

Anette Pettersson, 50 år
säljare på Trendagent

 

 

Camilla Sjöqvist_3 webbTyvärr så rökte jag under några år och har under en tid snusat för att kunna sluta med rökningen. Konsekvensen av framförallt rökningen innebar missfärgade tänder och med kunskap om att whitening tandkrämer inte är så bra för emaljen har jag ändå testat olika sorter. Varje gång utan synbart resultat. Men sedan jag började med GUM Original White är mina missfärgningar som bortblåsta. Och vetskapen om att deras tandkräm är utan starka slipkorn och istället innehåller en säker metod som löser upp missfärgningarna gör mig trygg. Att använde GUM Original White känns som både ett klokt och självklart val för mig som vill ha friska tänder som ser fräscha ut.

”Mina missfärgningar är som bortblåsta.”

”GUM Original White är ett klokt och självklart för mig.”

”Tack vare GUM Original White håller sig mina tänder friska och fräscha.”

Camilla Sjöqvist, 30 år
 läkarstuderande